شیر فلکه

Responsive

فروش انواع شیر توپی با آلیاژ های مختلف

می توان شیر توپی را به عنوان قدیمی ترین و پرکاربرد ترین نوع شیر در صنعت لوله کشی معرفی کرد. این شیر در هسته میانه خود یک عملگرد گرد با سوراخ میانی دارد و به همین خاطر به آن شیر توپی یا بال ولو می گویند. البته گاهی این مدل شیر را به اصطلاح شیر گازی هم می نامند و مدل های برنجی آن در ساختمان ها قابل رویت است. شیر توپی نیز مانند انواع دیگر شیر ها دستی و کنترلی دارد و توسط پنوماتیک، برق یا دسته محرک باز و بسته می شود. جنس بدنه این شیر ها معمولا چدن و فولاد یا برنج و استیل است. البته نوع پلی اتیلن این شیر نیز موجود است که برای لوله های سفید و آذین و آب خانگی مورد استفاده قرار می گیرد.
شیر توپی یا همان بال ولو در سایز ها و کلاس های مختلفی عرضه می شود. همین طور برخی از این شیر ها چند راهه هستند و برای کنترل جریان سیالات مختلف استفاده می شوند.

فروش انواع شیر فلکه های صنعتی

فورج استیل مجموعه ای کامل از انواع شیر فلکه های صنعتی با قیمت مناسب و خدمات پس از فروش از بهترین برند های دنیا تامین می کند. ما نماینده مارک های بسیار معتبری همچون فاراب، وگ بی همتا هستیم و همین طور در زمینه شیر پروانه ای وارد کننده مستقیم این دسته شیرها می باشیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید از صفحه محصول مورد نظر کاتالوگ دانلود کنید و یا با کارشناس فروش مجموعه ما تماس بگیرید

شیر پروانه ای

شیر های پروانه ای به گونه ای از پرکاربرد ترین شیر های صنعتی اطلاق می شود که در بین اتصالات لوله ها قرار می گیرند و علاوه بر مدل های دستی، مدل های پنوماتیک، هیدرولیکی و برقی نیز دارند. البته می توان با تغییرات ساده ای مدل های دستی این شیر ها را نیز به مدل های پنوماتیکی تبدیل کرد. کلیه تجهیزات مربوط به شیر های پروانه ای از قطعات یدکی تا کنترلر های این شیر ها را می توانید از فورج استیل تهیه نمایید

شیر کشویی

شیر کشویی را می توان پرکاربرد ترین شیر در صنعت و ساختمان دانست و از سالها پیش این محصول پرفروش ترین و معروف ترین نوع شیرصنعتی بوده است. بهترین شیر های کشویی در ایران تولید می شوند و کیفیت این تولیدات گاهی قابل رقابت با مدل های اروپایی آن هست. این شیر ها از نظر جنس بدنه به دسته های مختلفی تقسیم می شوند و بسته به کارخانه تولید کننده درجه بندی کیفی و استاندارد های مختلفی دارند. عمده تولید کنندگان ایرانی شیر های کشویی را به جنس فولاد می سازند.

شیر گیوتینی

از انواع پر کاربرد شیر ها در صنایع شیرهای گیوتینی هستند که علاوه بر نوع دستی به انواع اتوماتیک و فرمان پذیر نیز تقسیم می شوند. البته این شیر ها بسته به محل نسب می توانند سرویسی ارائه دهند که هیچ مدل شیر دیگری مناسب نباشد. از نظر ظاهری این شیر ها بسیار به شیر پروانه ای شبیه هستند.

شیر یک طرفه

این نوع شیر که به شیر خودکار نیز مشهور است یکی از مهمترین دسته ها در بین شیر ها می باشد که برای اطمینان از عدم برگشت سیال نصب می شوند. شیر یک طرفه از جنس فولاد، استیل، یا حتی پلی اتیلن ساخته می شود.

شیر توپی

شیر توپی یا بال ولو به گونه ای از شیرها اطلاق می شود که درون آنها یک گوی کوچک با روزنه ای وسط آن قرار گرفته است و بارزترین نمونه این شیرها شیر گاز منازل است. این شیر ها در دسته های کلاس پایین و بالا ساخته می شوند و مانند تمام مدل های دیگر شیر دستی و اتوماتیک دارند که مدل های اتوماتیک آنها فرمان پذیر هستند و با پنوماتیک، برق و یا هیدرولیک باز و بسته می شوند. شیر توپی معمولا از جنس های فولاد، استیل، برنج و پلی اتیلن ساخته می شود.

شیر فشار شکن

همان طور که از نام این شیر پیداست برای مواردی که فشار سیال بالاتر از حد نرمال و یا انتظار بر روی خط لوله است فعال می شود و برای سرشکن کردن این فشار مقداری از سیال را تا جایی که فشار متعادل شود خارج می کند. نمونه ای ساده از این شیر ها را در آب گرم کن های خانگی دیده اید.
Responsive

Responsive

فروش انواع شیر پروانه ای با آلیاژ های مختلف

شیر پروانه ای و یا ویفری به نوعی از شیر اطلاق می شود که دهانه آن به صورت باله یک پروانه باز و بسته می شود این شیر برای نصب در بین دو فلنج و میانه یک خط لوله کاربرد دارد و مهمترین عضو از خانواده شیر های صنعتی به شمار می رود. بهترین خاصیت این نوع شیر نصب کم جا و همین طور باز و بسته شدن سریع آن هست. این شیر ها به دلیل نداشتن پایه های استوار وزن پایینی دارند تا فشار زیادی به لوله ها وارد نکنند همین طور برای شرایطی که سیال بسیار غلیط مانند شیره هست و یا ماده به صورت پودری و پر از املاح هست بهترین گزینه هستند. شیر پروانه ای استیل و شیر پروانه ای فولادی و در نهایت شیر پروانه ای پلی اتیلن از آلیاژهای این نوع شیر به شمار می روند. نوع دستی این شیر ها توسط اهرم و یا گیربکس باز و بسته می شود البته انواع اتوماتیک این شیر به صورت پنوماتیک و با اکچویتر برقی ساخته می شود. شیر گیوتینی شباهت های زیادی به این شیر ها دارد و مدل شیر پروانه ای مستطیل که برای کانال های باز استفاده می شود نیز در سایز های متنوع تولید می شود. این شیر ها بسیار شبیه به شیر گیوتینی هستند.

دسته بندی شیرفلکه صنعتی
شیر فلکه های صنعتی به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که در قسمت های پایین تر می توانید نمونه های پرکاربرد تر آنها را ببینید ولی به صورت عمده این شیر ها در دسته هایی با عناوین شیر اتوماتیک یا همان شیر های فرمان پذیر پنوماتیکی و برقی، و در مقابل شیر های دستی که محرک آنها گرداننده های پیچی است قرار می گیرند و یا این عناوین آنها را به دسته های مختلفی در کلاس های متفاوت قرار می دهند به طور مثال شیر پروانه ای دستی کلاس 600 و یا دسته بندی دیگری که شیرفلکه های صنعتی را به گروه هایی از نظر جنس تقسیم می کنند مانند شیرفلکه های چدنی، شیر فلکه استیل، شیر پلی اتیلن یا شیر برنجی. همین طور دسته های ریز تری وجود دارد مانند اینکه یک شیر اتوماتیک برقی می تواند تدریجی و یا بازوبسته باشد به این معنی که تنها با فرمان کاملا باز یا کاملا بسته می شود و یا اینکه می تواند در حالت های نیمه باز و به مرور باز و بسته شونده نیز قرار گیرد.
انواع شیر فلکه صنعتی
یک شیر بسته به نوع عملگر خود به شکل های مختلفی تولید می شود گاهی این شیر ها به صورت کامل باز نمی شوند، گاهی برای باز و بسته شدن و ممانعت از عبور سیال از یک گوی استفاده می کنند و گاهی نیز همین گوی به مسیری برای عبور سیال تبدیل می شود. هر چه باشند شیر فلکه های صنعتی جلوی عبور سیال را می گیرند. اما این شیر ها با توجه به فضای کار و سیال مورد نظر و همین طور سرعت لازم برای باز و بسته شدن به مرور به شکل های شیر توپی،شیر کشویی، شیر یک طرفه، شیر مخلوط، شیر سوزنی، شیر پروانه ای،شیر سوپاپی، شیر فلوتری و غیره تقسیم می شوند. البته تقریبا تمام این مدل ها می توانند به صورت اتوماتیک و با فرمان مدار باز و بسته شوند و محرک ها، اکچویتر ها، آی توپی و سایر قطعات شیر را نیز نباید فراموش کرد. هر شیری ممکن است با استفاده از پنوماتیک، هیدرولیک و برق به یک شیر کنترل تبدیل شود بدون تغییر بیش از حد در ساختار شیر
جنس بدنه شیر فلکه ها
شیر فلکه های صنعتی از آلیاژ های مختلفی ساخته می شوند برخی از این آلیاژها خاص هستند و تنها در مواردی خاص مورد استفاده قرار می گیرند و برخی نیز با مواد آشنا تری ساخته می شوند مانند فولاد و چدن، استیل و مواد پلیمری، این نکته را باید در نظر بگیرید که بسته به سیالی که از میان شیر عبور می کند و یا ساعت های طولانی پشت گیت بسته شیر می ماند نباید به بدنه شیر آسیب برساند و مقاومت در برابر خورندگی مواد، مقاومت در برابر دمای سیال، مقاومت در برابر فشار سیال، مقاومت در برابر عوامل محیطی مانند تغییرات ناگهانی دمای هوا و یا فشار های فیزیکی کاملا وابسته به جنس بدنه و گیت یا همان سیت شیرفلکه هستند. همین طور کیفیت در ساخت یک محصول و طول عمر محصول نیز بسته به آلیاژ و استاندارد تولید و همین طور قطعات یدکی شیر مانند گسکت ها دارد. کارخانه های بسیاری در ایران به تولید شیر های صنعتی با کیفیت و به صرفه مشغول هستند.

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر در مورد شیرفلکه های صنعتی با ما تماس بگیرید

تماس با ما